Σε αυτή την ηλικία γίνεται η ειδίκευση της κάθε παίκτριας σε μια συγκεκριμένη θέση ενώ παράλληλα δίνεται μεγάλο βάρος στην τεχνική και στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για το βόλεϊ. Οι περισσότερες αθλήτριες μας συμμετέχουν ενεργά και στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας με σκοπό την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών απέναντι σε δυνατότερες σωματικά αντιπάλους Το σύστημα σύνθεσης και παιχνιδιού είναι το 2:2:2 και το 5:1

2015-2016

Τις χρονιές 2015 και 2016 η ομάδα των κορασίδων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, φιλοξενώντας μάλιστα στην πόλη μας τα τελικά βορείου Ελλάδος στην διοργάνωση αυτή από 5-8 Μάη του 2016.

Οι αθλήτριες του Δημήτρη Σιώκη προκρίθηκαν στην Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος αήττητες και με μόλις ένα σετ χαμένο στην πορεία τους στο πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα των κοριτσιών:

Α.Ο.Καβάλα – Ερμής Δράμας 3-1
Α.Ο.Καβάλα – Γ.Σ.Δράμας 3-0
Α.Ο.Αμυγδαλεώνα – Α.Ο.Καβάλα 0-3
Α.Ο.Καβάλα – Άρτεμις Σερρών 3-0
Ερμής Δράμας – Α.Ο.Καβάλα 0-3
Γ.Σ.Δράμας – Α.Ο.Καβάλα 0-3
Α.Ο.Καβάλα –Α.Ο.Αμυγδαλεώνα 3-0
Άρτεμις Σερρών – Α.Ο.Καβάλα 0-3
Και στα play-off
Αμαζόνες Μαϊστρου – Α.Ο.Καβάλα 0-3
Α.Ο.Καβάλα – Α.Ο.Χρυσούπολη 3-0
Α.Ο.Χρυσούπολη – Α.Ο.Καβάλα 0-3
Α.Ο.Καβάλα – Αμαζόνες Μαϊστρου 3-0
Στο Πανελλήνιο
Α.Ο.Καβάλα – Ασκληπιός Τρικάλων 2-3
Α.Ο.Καβάλα – Μακεδόνες Αξιού 0-3
Α.Ο.Καβάλα – Ηρακλής Ιωαννίνων 1-3

Στον όμιλο του στο Πανελλήνιο ο Α.Ο.Κ. δεν μπόρεσε να κερδίσει κάποιον αγώνα παρ’όλα αυτά τα κορίτσια προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι σημαντικό από μόνο του ότι η ομάδα πέρασε στις 8 καλύτερες ομάδες της Β.Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και χτίζει τις βάσεις για να το κάνει και στο μέλλον.
Το τμήμα πετοσφαίρισης του Α.Ο.Κ. τα τελευταία δυο χρόνια επέστρεψε και πρωταγωνιστεί, η διοργάνωση της Β’ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος στην πόλη μας αποτέλεσε μια ευκαιρία να γνωρίσουν κι άλλα παιδιά το άθλημα και να γεμίσει και πάλι το Κλειστό όπως παλιά.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..